sibiuballettheatre@gmail.com +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

Au fost puse in vanzare biletele pentru primele trei spectacole din 2016

Teatrul de Balet Sibiu a pus in vanzare biletele pentru primele trei spectacole din anul 2016

“Gala de balet”, “Anna Karenina” si “Dincolo de dans” sunt primele trei spectacole din anul 2016, pe care Teatrul de Balet Sibiu le prezinta publicului. Toate cele trei spectacole vor avea loc pe scena de la Cercul Militar (Bulevardul Victoriei, nr. 5, intrarea C), urmand ca din luna martie TBS sa isi reia activitatea in sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu. Biletele pentru primele trei spectacole din acest an au fost puse in vanzare si pot fi cumparate online, de pe siteul bilet.ro sau din punctul de vanzare situat in Centrul de Informare Turistica, Primaria Municipiului Sibiu, Piata Mare, intrarea F. Biletele pot fi rezervate, pentru 48 de ore, online, pe siteul oficial al TBS www.sibiuballet.ro/bilete.

Dincolo de dans

Momente din cele mai indragite spectacole de balet, pe 20 ianuarie, in cadrul primei gale de balet din acest an

Miercuri, 20 ianuarie 2016, de la ora 19:00, TBS prezinta publicului prima gala de balet din acest an. Cu un program variat, gala de balet din 20 ianuarie aduce pe scena momente din spectacole de balet clasic, precum: “La fille mal gardee”, “Coppelia”, “Corsarul”, “Lacul Lebedelor”, “Don Quijote”, “Satanella”, dar si momente coregrafice neoclasice si contemporane din spectacole precum : “Trilogie Ionesco”, “Dincolo de dans”, “Anna Karenina”, “Caravaggio”, “Steps Between Steps” etc. In cadrul galei de balet de miercuri, 20 ianuarie 2016, va fi prezentat pentru prima data in acest an baletul comic “Tura-Vura. Uvertura” – o coregrafie creata de Aleisha Gardner si Russell Hewey, ce aduce multa buna dispozitie publicului si care starneste ropote de aplauze de fiecare data cand este prezentata publicului. In programul galei va fi prezentat in avanpremiera un moment coregrafic din spectacolul “Baiadera”, spectacol ce va avea premiera la TBS in acest an.

Dincolo de dans si Anna Karenina sunt spectacolele lunii februarie la TBSIMG_9656

In luna februarie, TBS reia doua spectacole neoclasice ce au avut premiera la finele anului 2015. Este vorba despre spectacolul “Dincolo de dans”- realizat de directorul Joffrey Ballet Concert Group New York, Davis Robertson – spectacol ce a avut premiera absoluta in data de 14 octombrie 2015 si despre spectacolul “Anna Karenina”, in coregrafia maestrului coregraf Ioan Tugearu. Spectacolul “Anna Karenina” a avut premiera la TBS in data de 25 noiembrie 2015 si s-a dansat cu casa inchisa. Pentru spectacolul “Dincolo de dans”, spectacol ce propune o abordare coregrafica inedita, menita sa aduca spectatorii mai aproape de dansatori si dincolo de bariera clasica a scenei, TBS recomanda publicului prezenta la sala de spectacol cu o jumatate de ora inainte de inceperea spectacolului.