contact@sibiuballet.ro +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan a ajuns la ediția a IX-a.

În perioada 21 – 23 octombrie, TBS va organiza la Sibiu cea de-a IX-a ediție a Concursului Internațional de Dans Clasic și Contemporan – Young Stars Ballet Competition. La eveniment vor participa un număr de aproximativ 100 de concurenți din România, Macedonia, Japonia, Belgia, Franța și Bulgaria. Din juriul concursului fac parte nume importante ale scenei baletului. Evenimentul este singurul de gen din țară ce oferă tinerilor șansa reală de a obține burse la cele mai importante școli de balet din Europa. Concursul se va încheia duminică, cu o gală de balet în cadrul căreia vor dansa atât concurenții, cât și artiștii Teatrului de Balet Sibiu. Accesul publicului în sală, pentru cele două zile de concurs, 21 și 22 octombrie, este gratuit. În închiderea concursului, duminică, 23 octombrie 2016, de la ora 19:30 va avea loc o gală de balet în cadrul căreia vor dansa atât concurenții prezenți la Sibiu în acest an cât și dansatorii Teatrului de Balet Sibiu. Invitatul special al galei de balet va fi balerina de origine spaniolă Ada Gonzalez, care în prezent dansează la Opera Națională București. Biletele pentru gala de Balet au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate începând de astăzi, 13 decembrie 2016.

img_4971Redal Expo, noua casă pentru TBS: 350 de locuri în amfiteatru și o scenă potrivită pentru dans.

În locația de spectacole de la Redal Expo, Teatrul de Balet Sibiu a amenajat o scenă potrivită pentru spectacolele de balet clasic, iar locurile pentru public, în număr de 350, sunt amplasate în amfiteatru, pentru a oferi în felul acesta tuturor spectatorilor prezenți la spectacole o experiență plăcută și condiții optime de vizionare a reprezentațiilor. Adresa noii locații de spectacole a TBS este str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, iar accesul publicului se face pe la intrarea B. Parcarea Redal Expo are o capacitate maximă de 100 locuri și este gratuită pentru publicul prezent la spectacolele TBS.

Biletele pot fi cumpărate direct de pe pagina de facebook a TBS

Teatrul de Balet Sibiu este singurul teatru din Sibiu și primul de gen din țară pentru care biletele pot fi cumpărate online, direct de pe pagina de facebook a teatrului. Biletele pot fi cumpărate online și de pe siteurile partenerilor TBS, kompostor.ro și bilet.ro. TBS nu percepe niciun comision nici pentru vânzarea online a biletelor, nici pentru printarea lor acasă, mai mult decât atât, pentru biletele cumpărate direct de pe pagina de facebook, nu mai e necesară printarea lor, acestea urmând a fi scanate direct de pe telefonul mobil al cumpărătorului. În Sibiu, biletele pentru spectacolele TBS pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F.