contact@sibiuballet.ro +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

cult-ura.ro: “Balerinii de la Sibiu și soprana Felicia Filip, spectacol magnific la Târgu-Jiu! În ropote de aplauze, publicul s-a ridicat în picioare”

 

lacul-lebedelor-4

Kirill Ermolenko (RU) și Ayaka Nagay (JP) în spectacolul “Lacul Lebedelor”

“Balerinii de la Sibiu și soprana Felicia Filip, spectacol magnific la Târgu-Jiu! În ropote de aplauze, publicul s-a ridicat în picioare.”, titreaza publicatia online cult-ura.ro.  Scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”  din Târgu-Jiu a devenit duminică, 19 februarie, un tărâm de vis unde a fost susținut spectacolul „Brâncuși – Zbor și Dor”. 

Un moment cu totul special a fost reprezentația balerinilor Teatrului de Balet din Sibiu. Aceștia și-au dovedit măiestria și au arătat că reputația dobândită de-a lungul anilor este binemeritată. Prestația lor de la Târgu-Jiu a fost excepțională. De „Ziua Brâncuși”, pe scena Teatrului din Târgu-Jiu, au dansat prim-solistul Teatrului din Kremlin – balerinul Kirill Ermolenko, cooptat anul trecut în echipa Teatrului de Balet din Sibiu, dar și alți dansatori cu experiență. Târgujienii au putut urmări unele dintre cele mai frumoase fragmente din balete cu care balerinii sibieni își cuceresc de fiecare dată publicul.  De asemenea, balerina Liliana Tăbuș, stablită la Târgu Jiu și profesor la Școala Populară de Artă, a oferit un moment artistic alături de dansatorii de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”. Mai multe informații despre atmosfera spectacolului “Brâncuși Zbor și Dor” , aici.

 

Sursa foto cover.