sibiuballettheatre@gmail.com +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

Gală Internațională de Balet cu ocazia Zilei Europei

Teatrul de Balet Sibiu, alături de Uniunea Artei Coregrafice din România și Federația Română de Dans Clasic și Contemporan, îi invită pe toți sibienii pe data de 29 Aprilie, de la ora 19:00 la Sala Thalia, la un regal al artei dansului. Invitați din cele mai importante centre coregrafice din țară vor urca pe scena sălii Thalia într-un program special menit să celebreze reușitele unora dintre cele mai importante nume din lumea coregrafica românească. Diversitatea programului este ceea ce leagă evenimentul de principiul unității, celebrat în fiecare an cu ocazia Zilei Europei.

“Este o plăcere și o onoare pentru mine și compania Teatrului de Balet Sibiu să putem fi gazdele unui asemenea eveniment și să putem aduce recunoașterea pe care acești artiști o merită. Sibiul, în cei 10 ani de activitate ai Teatrului de Balet, prin repertoriul sau care reunește atât balete clasice cât și coregrafii originale, a reușit să se impună ca unul dintre cele mai importante centre coregrafice din România.” A declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu.

Foto Ovidiu Dragoman

În cadrul evenimentului se vor acorda distincții celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea artei coregrafice din România.

Biletele se pot achiziționa online, prin platforma kompostor.ro, sau de la casa de bilete amplasată în incita Centrului de Informații Turistice de la parterul Primăriei Municipiului Sibiu.