contact@sibiuballet.ro +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

„Lacul Lebedelor” se dansează din nou la Sibiu, după un an de la ultima reprezentație.

„Lacul Lebedelor”, unul dintre cele mai mari spectacole de balet clasic din repertoriul Teatrului de Balet Sibiu, va fi dansat din nou la Sibiu la mai bine de un an distanță de la ultima reprezentație. Teatrul de Balet Sibiu va pune în scenă în luna octombrie două reprezentații ale spectacolului „Lacul Lebedelor” (25 și 26 octombrie a.c., ora 19:00), o reprezentație a spectacolului de balet clasic „Giselle” (29 octombrie a.c., ora 19:00) și o gală de balet în închiderea Concursului Internațional de Dans Clasic și Contemporan, duminică, 23 octombrie 2016, începând cu ora 19:30. Toate spectacolele vor avea loc la Redal Expo, unde au fost instalate 350 de locuri în amfiteatru pentru public.

Redal Expo - Str. J. S. Bach, nr. 4, Intrarea B

Redal Expo – Str. J. S. Bach, nr. 4, Intrarea B

Redal Expo, noua casă pentru TBS: 350 de locuri în amfiteatru și o scenă potrivită pentru dans.

În locația de spectacole de la Redal Expo, Teatrul de Balet Sibiu a amenajat o scenă potrivită pentru spectacolele de balet clasic, iar locurile pentru public, în număr de 350, sunt amplasate în amfiteatru, pentru a oferi în felul acesta tuturor spectatorilor prezenți la spectacole o experiență plăcută și condiții optime de vizionare a reprezentațiilor. Adresa noii locații de spectacole a TBS este str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, iar accesul publicului se face pe la intrarea B. Parcarea Redal Expo are o capacitate maximă de 100 locuri și este gratuită pentru publicul prezent la spectacolele TBS.

 

 

Biletele pot fi cumpărate direct de pe pagina de facebook a TBS

Teatrul de Balet Sibiu este singurul teatru din Sibiu și primul de gen din țară pentru care biletele pot fi cumpărate online, direct de pe pagina de facebook a teatrului. Biletele pot fi cumpărate online și de pe siteurile partenerilor TBS, kompostor.ro și bilet.ro. TBS nu percepe niciun comision nici pentru vânzarea online a biletelor, nici pentru printarea lor acasă, mai mult decât atât, pentru biletele cumpărate direct de pe pagina de facebook, nu mai e necesară printarea lor, acestea urmând a fi scanate direct de pe telefonul mobil al cumpărătorului. În Sibiu, biletele pentru spectacolele TBS pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F.