contact@sibiuballet.ro +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

Redal Expo, noua locație de spectacole pentru TBS în luna octombrie.

Teatrul de Balet se întoarce în forță pe scenă și prezintă publicului din Sibiu, în luna octombrie, la aproape un an de la închiderea scenei mari a Casei de Cultură a Sindicatelor, patru evenimente mari: Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan – Young Stars Ballet Competition, Gală de balet, Lacul Lebedelor și Giselle. Toate evenimentele vor avea loc la Redal Expo, str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, Intrarea B.

Redal Expo - Str. J. S. Bach, nr. 4, Intrarea B

Redal Expo – Str. J. S. Bach, nr. 4, Intrarea B

Redal Expo, noua casă pentru TBS: 350 de locuri în amfiteatru și o scenă potrivită pentru dans.

În locația de spectacole de la Redal Expo, Teatrul de Balet Sibiu a amenajat o scenă potrivită pentru spectacolele de balet clasic, iar locurile pentru public, în număr de 350, sunt amplasate în amfiteatru, pentru a oferi în felul acesta tuturor spectatorilor prezenți la spectacole o experiență plăcută și condiții optime de vizionare a reprezentațiilor. Adresa noii locații de spectacole a TBS este str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, iar accesul publicului se face pe la intrarea B. Parcarea Redal Expo are o capacitate maximă de 100 locuri și este gratuită pentru publicul prezent la spectacolele TBS.

Biletele pot fi cumpărate direct de pe pagina de facebook a TBS

Teatrul de Balet Sibiu este singurul teatru din Sibiu și primul de gen din țară pentru care biletele pot fi cumpărate online, direct de pe pagina de facebook a teatrului. Biletele pot fi cumpărate online și de pe siteurile partenerilor TBS, kompostor.ro și bilet.ro. TBS nu percepe niciun comision nici pentru vânzarea online a biletelor, nici pentru printarea lor acasă, mai mult decât atât, pentru biletele cumpărate direct de pe pagina de facebook, nu mai e necesară printarea lor, acestea urmând a fi scanate direct de pe telefonul mobil al cumpărătorului. În Sibiu, biletele pentru spectacolele TBS pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F.