sibiuballettheatre@gmail.com +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

Barococo Party – Livestream – Miercuri, 17 martie

Teatrul de Balet Sibiu vă așteaptă la Barococo Party, un spectacol de teatru dans în coregrafia, dramaturgia și regia lui Sergiu Anghel. Spectacolul a fost jucat pentru prima dată în România în anul 1995, în deschiderea Festivalului George Enescu, bucurându-se de cronici excepționale. Este, de altfel, primul spectacol de teatru dans în adevăratul sens al cuvântului, jucat la noi în țară, având un concept unitar în care dramaturgia și arta coregrafică au un creator unic.

Spectacolul aduce împreună pe scenă dansatori și actori într-o simbioză perfectă a cuvintelor, dansului și muzicii, stabilind o relație aparte cu spectatorul. Muzica îi aparține compozitorului francez Royon Le Mée.

În rolul diavolului Azazel, publicul îl va putea urmări pe João Gomes, balerin al Teatrului de Balet din Sibiu din anul 2018. Absolvent al Conservatorului Internațional de Dans „Annarella Sanchez” din Portugalia, João este unul dintre cei mai valoroși dansatori ai companiei sibiene la momentul actual. De o versatilitate extraordinară, el se transpune impecabil în rolul diavolului devenind figura centrală a seratei.
„În Barococo Party am avut ocazia să îmi dezvolt nu doar abilitățile tehnice, ci și latura dramaturgică. Este un spectacol care necesită maturitate artistică pentru a reuși să transmiți corect mesajul către public. Rolul pe care îl joc în piesă m-a ajutat să mă dezvolt atât ca persoană, cât și ca artist” – João Gomes, Teatrul de Balet Sibiu – Azazel
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.
Filmarea va ramane la dispozitia dumneavoastra timp de 72 de ore.

CUMPĂRĂ BILET