sibiuballettheatre@gmail.com +40 269 229 627
Logo Teatrul de Balet Sibiu
Comment are off

Gala de Balet – MIERCURI, 10 FEBRUARIE 2021, LA 19:00 – VIZIONEAZĂ online

Vă informăm, cu bucurie și entuziasm, că ne pregătim să revenim în fața dumneavoastră după o lungă perioadă de absență. Teatrul de Balet Sibiu vă așteaptă, așadar, în data de 10 februarie la o Gală de balet de excepție.
În cadrul Galei de balet, veți putea urmări coregrafii de mare succes din balete renumite cum ar fi: Corsarul, Spring waters, Diana si Acteon, dar majoritatea coregrafiilor sunt noi, realizate special pentru acest eveniment.
Invitati speciali: Diana Florea (soprana), Hector Lopez (tenor), Monica Florescu Fernandez (pian), Makcim Fernandez Samodaiev (violoncel) si Barry Meijer (pian).
Vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie, precum și respectarea măsurilor de distanțare fizică impuse de autorități.
Biletele în sala de spectacol au fost epuizate, dar puteți să vizionați și de acasă achiziționand bilete aici:

https://www.entertix.ro/bilete/7250/gala-de-balet-10-februarie-2021-live-stream-de-la-centrul-cultural-sibiu.html

https://www.myticket.ro/evenimente/7250/gala-de-balet-10-februarie-2021-live-stream-de-la-centrul-cultural-sibiu.html?fbclid=IwAR1tLjpnwXpgSa0znDun0uhUCxGDM8yzE852Ckf-OacJdG-fP-wvBNwgCK8

După achiziționarea biletelor pentru a viziona spectacolul online, veți primi pe email codul de acces pe care îl puteti utiliza atât in platforma Entertix cât și aici: